Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!
Geboortestickers voor een bijzondere boodschap! | Stickerkoning

Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!

Een geboortesticker is een perfecte manier om de komst van jullie kleintje op een creatieve en persoonlijke manier aan te kondigen. Elke geboorte is uniek en vraagt om een speciale benadering. Bij Stickerkoning kun je geheel naar eigen wens een geboortesticker ontwerpen. Heb je hulp nodig? Dan denken we graag met je mee!

Schreeuw het van de daken!

Of beter nog: plak het op de ramen! De geboorte van je kindje wil je natuurlijk op een bijzondere manier delen. Geboortestickers zijn een perfecte manier om dit leuke nieuws te delen. Bij Stickerkoning maak je binnen no-time een prachtige sticker met persoonlijk verhaal. Of je nu een schattig ontwerp met diertjes, een mooi lettertype met de naam van jullie kleintje of een ander uniek idee in gedachten hebt. 

Een mooi gebaar voor de ouders

Wil je als familie of vrienden de kersverse ouders verrassen met een leuk geboortebord in de tuin of een geboortesticker op het raam? Ook dan zit je bij Stickerkoning goed. Ontwerp een unieke sticker met leuk persoonlijk ontwerp en de naam van de baby. De sticker kan op verschillende materialen worden gedrukt:

  1. Raamstickers plak je gemakkelijk op glazen ondergronden zoals een raam. Stickerkoning biedt ook lijmloze stickers, zodat er geen resten achterblijven bij het verwijderen. 
  2. Wil je een geboortebord in de tuin zetten, maar heb je geen zin om aan de slag te gaan met verf en kwasten? Plak een sticker op een gladde ondergrond zoals geverfd hout of een MDF-plaat en plaats deze in de tuin! Onze vinyl stickers zijn hier de perfecte keuze voor. Ga voor de high tack versie voor extra plakkracht bij licht ruwe ondergronden. 

Een uniek kunstwerk: geboortesticker op maat

Bij Stickerkoning geloven we in het belang van personalisatie. Geen standaard ontwerpen, maar een geboortesticker die volledig aansluit bij jullie stijl en smaak. Bij ons upload je gemakkelijk een bestaand ontwerp of maak je eenvoudig en snel een eigen ontwerp in onze online ontwerptool. Weet je nog niet precies wat je wil bestellen? Neem contact met ons op en vertel ons je ideeën. Samen zetten we jouw idee om in een uniek kunstwerk: een geboortesticker op maat gemaakt voor jullie kleintje. 

Of je nu een voorkeur hebt voor levendige kleuren, schattige illustraties of juist een minimalistisch ontwerp, een mooie sticker is makkelijk te realiseren. Creëer een uniek ontwerp dat jullie persoonlijke stijl en de blijdschap van dit bijzondere moment weerspiegelt.

De mogelijkheden van geboortestickers

Geboortestickers zijn niet alleen op het raam of in de tuin leuk. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen graag om jullie ideeën tot leven te brengen.

  • Stel je voor hoe leuk het is om jullie bezoek te begroeten met een geboortesticker op de voordeur. 
  • Of hoe trots jullie zullen zijn wanneer jullie kleintje wordt verwelkomd door een prachtige sticker op de kinderkamerdeur. 
  • En wat dacht je van een sticker op de achterruit van de auto, zodat iedereen onderweg kan genieten van jullie blije nieuws? 

Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Ze blijven goed plakken, maar kunnen ook weer verwijderd worden zonder sporen achter te laten.

Ontdek de mogelijkheden bij Stickerkoning

Wil je de komst van jullie kleintje op een unieke en persoonlijke manier aankondigen? Of wil je een leuke verrassing voor de ouders maken? Bestel dan jouw geboortestickers bij Stickerkoning. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het laten maken van geboortestickers op maat.