Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Laptopstickers, handig én uniek!
Laptopstickers maken, gemakkelijk bij Stickerkoning

Laptopstickers, handig én uniek!

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een laptop. Of je een laptop nu gebruikt voor je werk, voor op school of om af en toe wat op te zoeken. Het is een onmisbaar item geworden vandaag de dag. Het is natuurlijk vooral een gebruiksvoorwerp, maar een laptop mag er ook best leuk en uniek uitzien. Je hebt voor smartphones toch ook allerlei covers, hoesjes en stickers? In deze blog vertellen wij je meer over laptopstickers en hoe jij laptopstickers kunt maken en gebruiken.

Personaliseer jouw laptop met stickers

Laptopstickers worden veelal gebruikt om een laptop uniek te maken en te personaliseren. Het design van de sticker kan bijvoorbeeld iets zeggen over jouw stijl of persoonlijkheid. Je hebt vast wel eens leuke of grappige stickers gezien in combinatie met bijvoorbeeld een logo van het laptopmerk. Je kunt laptopstickers ook gebruiken om jouw laptop letterlijk in een nieuw jasje te steken. Geef jouw laptop een mooie grafische print, marmerlook of gebruik een van jouw eigen gemaakte foto’s als laptopsticker. Het kan allemaal. 

Laptopstickers maken

Zelf laptopstickers maken is heel gemakkelijk bij Stickerkoning. Kies het gewenste stickermateriaal en formaat en upload een eigen ontwerp óf ga aan de slag in onze handige online ontwerptool. Binnen no-time ontwerp jij je eigen sticker om jouw laptop te personaliseren. 

Een laptopsticker is niet alleen mooi, het kan ook dienen ter herkenning, als promotiemiddel of om beschadigingen weg te werken.

1. Laptopstickers maken voor herkenning

Werk jij in een omgeving waar veel mensen dezelfde laptop hebben? Maak dan een unieke laptopsticker, zodat jij jouw laptop altijd snel herkent.

2. Gebruik laptop stickers als promotiemiddel

Laptopstickers als promotiemiddel? Jazeker! Denk aan stickers met jouw naam, bedrijfslogo of pay-off line. Het staat leuk en je maakt al werkend reclame voor jouw bedrijf. Of je nu veel bij klanten langsgaat, op flexplekken werkt of in de lokale koffiebar. Laptopstickers zijn een populair item om jouw merk en organisatie ook buiten de kantoormuren aandacht te geven.

3. Voorkom krassen of werk beschadigingen juist weg

Hoe zuinig jij ook op je laptop bent, een kras is snel gemaakt. Zeker als je jouw laptop dagelijks gebruikt zijn krassen en andere beschadigingen bijna niet te voorkomen. Gelukkig kun je de beschadigingen heel mooi wegwerken met een sticker. Je hebt laptopstickers die de hele bovenkant van jouw laptop bedekken. En komen er na verloop van tijd krassen op jouw laptopsticker of ben je toe aan een ander design? Dan kun je hem gemakkelijk vervangen door een nieuwe. 

Laptopstickers in alle soorten en maten

Je kent misschien wel de kleine holografische stickers op een laptop die aangeven welke processor of programma’s jouw laptop heeft, maar dat zijn niet de enige. Je hebt laptopstickers in alle soorten en maten en bij Stickerkoning kun je dus zelfs een sticker helemaal op maat samenstellen. Waarbij je zelf het design, formaat en materiaal bepaalt. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Vinyl stickers
    Dit is de meestverkochte sticker en geschikt voor allerlei toepassingen en ook zeker geschikt voor op je laptop. Wil je meerdere kleine stickers op je laptop plakken? Dan zijn vinyl stickers een goede keuze.
  • Tijdelijke stickers
    Wil je de sticker makkelijk van je laptop kunnen verwijderen of wisselen tussen verschillende ontwerpen? Dan zijn lijmvrije stickers die je gemakkelijk kunt hergebruiken zoals de Yupo Tako sticker de beste optie.
  • Doming stickers
    ​Door de luxe uitstraling zijn doming stickers echt uniek. Perfect als je wilt dat de sticker extra opvalt.

Laptopstickers maken en bestellen

Laptopstickers maken en bestellen bij Stickerkoning? Je kunt in onze webshop direct jouw laptopsticker maken en je bestelling plaatsen. Wil je eerst nog wat meer weten over verschillende soorten stickers of heb je een specifieke wens? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Het laatste nieuws

Transparante stickers voor glas
Transparante stickers voor glas

Wil je een logo, tekst, afbeelding, foto of wat dan ook op glazen oppervlaktes zoals het raam...

Promotiestickers die opvallen
Promotiestickers die opvallen

Wil je je bedrijf, product, dienst of evenement promoten? Promotiestickers zijn de ideale manier...

Een effectief beloningssysteem met stickers
Een effectief beloningssysteem met stickers

Lees waarom beloningsstickers zo effectief zijn voor het promoten van goed gedrag. Ontdek de...