Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Promotiestickers die opvallen
Promotiestickers voor reclame bedrijf

Promotiestickers die opvallen

Wil je je bedrijf, product, dienst of evenement promoten? Promotiestickers zijn de ideale manier om reclame te maken en je boodschap te verspreiden. Of dat nu een sticker met logo van je bedrijf is, een sticker met QR-code of een toffe sticker ter promotie of aandenken van een evenement. De mogelijkheden van reclamestickers zijn eindeloos!

De zichtbaarheid van je bedrijf verhogen met promotiestickers

Promotiestickers zijn een krachtige tool voor het vergroten van de zichtbaarheid van jouw merk. Bij Stickerkoning bieden we een breed scala aan verschillende soorten stickers. Met de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden of om je sticker te ontwerpen in onze online ontwerptool. Wij staan voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen.

De voordelen van reclamestickers

Promotiestickers zijn een effectieve manier om je merk, bedrijf of product te promoten en je boodschap te verspreiden. Stickers zijn betaalbaar, veelzijdig en eenvoudig te gebruiken en verspreiden. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming, stickers kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Een aantal voordelen van reclamestickers:

  1. Kostenefficiënt: promotiestickers zijn een van de meest betaalbare vormen van reclame. We kunnen ze in grote hoeveelheden produceren, zonder dat dit een groot budget vereist. 
  2. Veelzijdig: stickers kunnen op bijna elk oppervlak worden aangebracht. Van muur tot raam en van voertuig tot verpakking.
  3. Merkherkenning: door je logo, beeldmerk of slogan op een sticker te zetten, vergroot je de zichtbaarheid van je merk.

Wanneer gebruik je stickers ter promotie?

Reclamestickers zijn makkelijk te verspreiden. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan een online bestelling, geef ze aan een klant mee bij een winkelaankoop, deel ze uit op een beurs of verspreid ze op een festival. Deze stickers zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. 

  • Evenementen: gebruik stickers voorafgaand aan een evenement om je evenement te promoten óf deel ze uit als give-away voor bezoekers. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid én is een blijvende herinnering voor deelnemers en bezoekers. 
  • Productverpakkingen: voeg een brandingsticker toe aan je productverpakking om een persoonlijke touch te geven aan je producten.
  • Give-away: op een event, maar ook bij een bezoek aan je winkel of bedrijf, of bij een online bestelling kan een sticker een leuk klein cadeautje zijn. 
  • Winkelinterieur: stickers kunnen natuurlijk ook in-store gebruikt worden om promoties en aanbiedingen onder te aandacht te brengen.
  • Voertuigreclame: zet je merk op de kaart met brandingstickers op je bedrijfsvoertuigen. 

Maak je brandingstickers zelf

Bij Stickerkoning is het ontwerpen van jouw stickers eenvoudig en leuk. Heb je al een ontwerp? Dan kun je deze gemakkelijk uploaden. Nog geen ontwerp? Dan kun je direct online aan de slag met onze handige online ontwerptool. Kies de juiste soort sticker, de afmetingen, vorm en kleur van je stickers. Tijdens het ontwerpen van jouw brandingsticker kun je beelden zoals je logo of beeldmerk en tekst toevoegen. Zo maak je in een handomdraai jouw eigen promotiestickers!

Promotiestickers bestellen

Promotiestickers zijn een uitstekende manier om je merk te promoten en je boodschap effectief te verspreiden. Of je nu een klein evenement organiseert of een grote marketingcampagne plant, stickers bieden een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing. Kies jouw sticker en bestel jouw unieke ontwerp vandaag nog. Met Stickerkoning ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Het laatste nieuws

Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!
Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!

Een geboortesticker is perfect om op een creatieve en persoonlijke manier de komst van jullie...

Fietsstickers
Fietsstickers

Fietsstickers zijn ideaal om bedrijfsfietsen te merken en herkennen, maar ook leuk als...

Transparante stickers voor glas
Transparante stickers voor glas

Wil je een logo, tekst, afbeelding, foto of wat dan ook op glazen oppervlaktes zoals het raam...