Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Stickers voor op spiegels: een unieke touch
Spiegelstickers bestellen bij Stickerkoning

Stickers voor op spiegels: een unieke touch

Stickers voor op spiegels bieden een creatieve en functionele manier om elke ruimte met spiegels te verfraaien. Bij Stickerkoning bieden we diverse soorten stickers waarmee je jouw spiegels kunt personaliseren. Lees snel verder en bestel jouw eigen gepersonaliseerde spiegelstickers.

Spiegelstickers voor diverse doeleinden

Spiegelstickers zijn perfect voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Je kunt de stickers precies ontwerpen zoals jij wilt en eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nou een stijlvolle toevoeging aan je interieur zoekt of een praktisch label wilt toevoegen, spiegelstickers bieden een flexibele oplossing.

3x zo gebruik je stickers voor op spiegels

Een spiegelsticker is een leuke toevoeging voor bijna elke ruimte met spiegels. We geven een aantal voorbeelden waar een sticker op een spiegel een leuke personal touch kan zijn:

  1. Winkels: fleur de pashokjes van je winkel op door de spiegels te versieren met leuke stickers die bij de winkel of het merk passen.
  2. Evenementen: beplak de spiegels met gepersonaliseerde stickers op speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen of bedrijfsevenementen. Stickers in de stijl van het evenement kunnen een elegante en memorabele toevoeging zijn. 
  3. Toiletruimtes: laat een blijvende indruk achter bij gasten of klanten door de spiegels in de toiletruimte van bijvoorbeeld je restaurant, kantoor of winkel op te leuken. 

Diverse mogelijkheden

Wil je tijdelijk een sticker op een spiegel plakken, bijvoorbeeld bij een actie? Maak je geen zorgen over lijmresten! Onze tijdelijke stickers zijn binnen 6 maanden zonder lijmresten te verwijderen. Of kies voor de statisch hechtende sticker die blijft plakken door de statische lading of de yupo jelly sticker die door middel van onzichtbare zuignapjes op de spiegel hecht. 

Meer dan decoratie

Een sticker op een spiegel kan natuurlijk enkel decoratief zijn. Maar het kan ook een leuke of praktische boodschap overbrengen of aanzetten tot een bepaalde actie. Denk hierbij aan:

  • Een QR-code die naar de website of social media kanalen leidt (bijvoorbeeld voor het delen van een foto)
  • Een inspirerende quote of praktische aanwijzingen
  • Branding van je merk of bedrijf

En zo zijn er nog veel meer creatieve oplossingen waarvoor je een sticker op een spiegel kunt inzetten. Ook teksten zijn mogelijk met uitgesneden plakletters

Upload of ontwerp zelf jouw stickers voor op spiegels

Bij Stickerkoning is het ontwerpen van jouw spiegelstickers eenvoudig en leuk. Kies het juiste stickermateriaal, vul de juiste specificaties in en upload jouw ontwerp óf gebruik onze handige online ontwerptool om ter plekke jouw sticker te ontwerpen. Bestel vandaag nog jouw stickers voor op spiegels. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Kies jouw spiegelsticker | Neem contact met ons op