Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Transparante stickers voor glas
transparante stickers voor glas

Transparante stickers voor glas

Wil je een logo, tekst, afbeelding, foto of wat dan ook op glazen oppervlaktes zoals het raam plakken? Maar wil je hierdoor niet heel je uitzicht laten belemmeren? Ga dan voor transparante stickers voor glas. Stickerkoning heeft hier de ideale stickers voor!

Een transparante sticker zonder lijm

Ga jij voor gemak, zonder lijmresten? Dan zijn de statische raamstickers van Stickerkoning de perfecte keuze. Deze stickers hechten zonder lijm en zijn gemakkelijk aan te brengen, te verwijderen en te hergebruiken. We hebben twee soorten van deze makkelijk hechtende stickers:

  1. Transparant statisch hechtend’ 
  2. Wit glans statisch hechtend’ 

De eerste versie gebruik je voor transparante stickers voor glas. Het enige verschil tussen deze twee stickers is dat de transparante stickers alleen in CMYK kleuren geprint kunnen worden. De witte versie kan full color worden gedrukt.

Voor gebruik op gladde ondergronden

Goed om te vermelden is dat deze stickers alleen hechten aan hele gladde ondergronden zoals glas. Ideaal dus als raamstickers of als stickers voor op spiegels. Houd hier rekening mee tijdens het maken van de keuze voor een sticker.

Een duurzame keuze

Stickerkoning biedt verschillende ‘makkelijke plakkers’ aan en de statisch hechtende sticker voor glas valt hier zeker onder. Vaak worden ze gebruikt op de etalageruiten van een winkel bij een tijdelijke of seizoensgebonden actie. Na de actie verwijder je de sticker weer even gemakkelijk van het glas. En dat er geen lijmresten achterblijven is natuurlijk een groot voordeel. Hiermee bespaar je ontzettend veel tijd.

Plakinstructies voor transparante stickers voor glas

Om een transparante sticker met statische lading perfect op het glas aan te brengen volg je de volgende stappen:

  • Zorg dat het raam schoon en vetvrij is
  • Een licht vochtig raam zorgt voor een beter plakresultaat
  • Trek het papier van de sticker af en plak de sticker op het raam
  • Eventuele luchtbellen verwijder je door de sticker vanuit het midden glad te strijken

De stickers kun je heel gemakkelijk verwijderen. De stickers zijn herbruikbaar, wat deze transparante stickers voor glas een duurzame optie maakt.

Overige opties voor stickers op glas

Naast deze makkelijke, herbruikbare stickers voor glas biedt Stickerkoning ook andere transparante stickers voor op glas. De Yupo Jelly transparante sticker is ook lijmvrij en hecht zich door onzichtbare zuignapjes. Deze is ook herbruikbaar. Daarnaast kun je kiezen voor een sticker die wel met lijm hecht, maar binnen een bepaalde tijd makkelijk te verwijderen is:

Meer weten?

Wil je meer informatie over transparante stickers voor glas van Stickerkoning? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de beste stickers voor jou. Klaar om jouw stickers te bestellen? Doorloop het bestelproces van de transparante statisch hechtende stickers en geniet binnen no-time van jouw stickers voor op glas!