Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Wat zijn contour stickers?
Contour sticker camper Stickerkoning

Wat zijn contour stickers?

Heb jij je wel eens afgevraagd wat contour stickers zijn? Wij hebben het antwoord. Het is eigenlijk heel makkelijk. Contour stickers zijn stickers die in iedere gewenste vorm en maat kunnen worden uitgesneden. Contour staat voor de vrije vorm van de sticker. Losse letters, een logo, afbeelding you name it. Het past allemaal onder de noemer contour sticker of contour gesneden sticker.

Bekijk alle stickers

Hoe worden contour stickers gemaakt?

De stickers worden, zoals eerder al gezegd, uitgesneden. Hiervoor maken wij gebruik van een digitale snijplotter die met een los mesje de sticker uitsnijdt. Deze digitale snijplotter heeft speciale software die ervoor zorgt dat welke vorm dan ook heel secuur wordt uitgesneden. 

Allerlei soorten contour stickers

Je kunt met contour stickers echt alle kanten op, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan belettering. Dit zijn losse letter stickers die je vooral veel ziet als raam reclame voor een raam sticker of op bedrijfswagens in een auto sticker. Een contour sticker kan ook een logo sticker zijn van jouw bedrijfslogo. Ook handig om deze stickers te bestellen op stickervellen. Zo heb je er direct genoeg en geen gedoe met losse stickers die je gemakkelijk kwijt raakt. 

Pluspunten van een contour sticker

Hoe lever je bestand voor contour stickers aan?

Interesse in contour stickers? Super! Er zijn wel wat punten waar je op moet letten als je een bestand voor jouw contour stickers aanlevert. Voeg in het Illustrator of InDesign bestand extra lagen toe. In deze extra lagen geef je aan welke lijnen gesneden of geslit of mogen worden. Laat je dit liever aan ons over? Ook geen probleem, onze sticker specialisten helpen je graag. Bestel direct jouw contour stickers of neem voor meer informatie contact op. 

 

Het laatste nieuws

Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!
Geboortesticker: een creatieve en persoonlijke aankondiging!

Een geboortesticker is perfect om op een creatieve en persoonlijke manier de komst van jullie...

Fietsstickers
Fietsstickers

Fietsstickers zijn ideaal om bedrijfsfietsen te merken en herkennen, maar ook leuk als...

Transparante stickers voor glas
Transparante stickers voor glas

Wil je een logo, tekst, afbeelding, foto of wat dan ook op glazen oppervlaktes zoals het raam...