Persoonlijk advies? 040 2 417 417 0
Home ... Blog Winkelstickers: ontwerp en bestel gemakkelijk online
Winkelstickers: sale sticker

Winkelstickers: ontwerp en bestel gemakkelijk online

Sale, opruiming of een nieuwe collectie? Promoot het met winkelstickers!

Winkelstickers, ook wel etalagestickers genoemd, zijn stickers speciaal voor de retail. Plak de stickers op de etalageramen of op de deuren van je winkel en laat voorbijgangers weten waarom een bezoek aan jouw winkel de moeite waard is. Bij Stickerkoning ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel alle soorten stickers die je nodig hebt voor je winkel.

Bestel direct stickers voor je winkelraam of -deur

Etalagestickers ontwerpen

Etalagestickers zijn eenvoudig zelf te ontwerpen en te plakken. Heb je al een ontwerp? Dan kun je deze gemakkelijk uploaden en bestellen op het stickermateriaal en in het formaat dat je wil. Ook een nieuw ontwerp maak je bij ons in een handomdraai. Gebruik hiervoor onze handige online ontwerptool.

Bestel winkelstickers in 3 eenvoudige stappen

Jouw winkelstickers ontwerp, bestel en plak je in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Kies het juiste materiaal

Kies het stickermateriaal dat het beste past bij jouw doeleinden. Raamstickers zijn de meest voor de hand liggende optie als je op zoek bent naar etalagestickers. We hebben diverse soorten, zoals:

De laatstgenoemde sticker is handig voor als je de sticker vaker wil gebruiken, bijvoorbeeld bij een terugkerende actie.

Stap 2: Upload of ontwerp jouw sticker

Zodra je het juiste materiaal hebt geselecteerd, begin je aan het bestelproces. Hierbij selecteer je:

  • de gewenste vorm van de sticker
  • de gewenste afmetingen
  • de gewenste lijmkracht (afneembaar of permanent)
  • de gewenste nabewerking (losgesneden stickers of stickers op vel)
  • hoeveel stuks je wil bestellen
  • wanneer je de bestelling wil ontvangen

Vervolgens upload je jouw bestand of maak je een nieuw ontwerp voor jouw winkelsticker in onze handige online ontwerptool. Let op: bij grotere afmetingen is het alleen mogelijk om een eigen bestand te uploaden.

Stap 3: Bestel jouw winkelstickers

Na het uploaden van jouw bestand of het online ontwerpen van de sticker, is het tijd om je bestelling te plaatsen. Plaats de sticker(s) in het winkelmandje en doorloop het bestelproces. Binnen de kortste keren ontvang jij jouw winkelstickers en plak je deze eenvoudig op de ramen van de etalage of op de deur van je winkel.

Promoot een actie met etalagestickers

Etalagestickers op de ramen trekken gegarandeerd de aandacht. Of je nu een grote uitverkoop hebt, er een nieuwe collectie in de winkel hangt of de opening van je winkel groots wil aankondigen. Winkelstickers op de ramen of deur van je winkel vallen op, vergroten je zichtbaarheid en communiceren duidelijk de boodschap. 

Stickers in alle vormen en maten

Naast winkelstickers voor op de etalageramen of deuren, zijn er nog tal van andere manieren om stickers in je winkel te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan uitverkoop stickers of korting stickers waarmee je afgeprijsde producten kunt aanduiden. Van sale stickers tot prijsstickers tot kleurstickers; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Direct bestellen of contact

Kies het juiste stickermateriaal, maak een ontwerp, bestel jouw stickers en verwelkom binnen de kortste keren nieuwsgierige klanten in jouw winkel! Heb je vragen of wil je graag je idee met een van onze experts bespreken? Neem dan contact met ons op, we staan graag voor je klaar. 

Raamsticker bestellen | Neem contact op | Bekijk diverse materialen

Meer informatie & contact

  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Productie in eigen drukkerij
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis verzending in Nederland & België
  • 100% tevredenheidsgarantie